beats by dre cheap

21 dan bez interneta (osim za posao)

Izvinjavam se, morao sam nesto da se dogovorim sa sobom, pa sam bio malo odsutan sa internet prostranstava, a kako nisam bas najbistriji, onda je to potrajalo i... jos traje, ali otimam se :-) Jos nisam provjerio mailove, PP i ostale karafeke.

Ipak, u subotu navece sam dotakao dno sa gospodjicom (mislim da je gdjica, a ne gdja... valjda) sa velikom upalom pluca, Indirom (sorry, nije sovinizam. Da objasnim... uvijek se osoba opisuje svojom glavnom karakteristikom, sto duhovnom sto fizickom, a ovo JE njen najbolji "argument"!!! Glas "nista posebno", slusao sam je kako prica... NISTA, ne mogu reci "ona sa divnim glasom", ne mogu reci "ona pametna", ne mogu reci ni "glupa", ne mogu reci ni "ona sto se elegantno oblaci" ili "ona sa onom super frizurom", ni zanimljiva, ni interesantna, ni humoristicna, ni zbunjena, jednostavno navodim njen glavni "argument": SISE). Pogledajte SLIKU i recite mi da grijesim :-)Ok, ima i jos nize od ovoga, imam jos da obAdjem koncerte Ljubu, Sinana, Sabana i moketa Malovcica i mislim da cu zaokruziti ciklus. Seka i Stoja su takodje u planu. U svakom slucaju, ima me i na slikama na sluzbenoj stranici najvece ex-yu diskoteke u Gornjoj Austriji (http://www.club-imperio.com/fotos/, pogledati pod "Oktober/Samstag - 20.10. 2007 - Indira Radic Konzert" utiske sa "kulturnog dogadjaja"), naravno da necu otkrivati na kojoj sam :-) Zadrzavam pravo da obrisem svaki komentar koji bude otkrio moj identitet :-) Ma nije da znaju refrene (ok, prepoznao sam i sám 4 pjesme :-)), nego i ono kad "usitni"...  Neise, jos kad sam dozivio da se uhvate u kolo na OVU pjesmu (pjesma, ne video, samo je zvuk bitan)... i usput definiciju "pa to je zabavna muzika, kasnije ce pustati narodnjake"...

Upotrijebit cu rijeci vrlog prijatelja koji je kojih 200 km istocnije "jebo te tvoj Linz" :-) Na stranu sve, nije bas sve tako crno, no za svaki slucaj, sutra poslije posla odoh na kafu sa Haroldom :-) U pravu su kad kazu "sve iz kuce dolazi", tako da... sve je to ljudski. Dodje mi cesto da napisem kakav ozbiljan post o toliko toga socijalnog, ali mi se bas ne dá. Prodje me momenat, a toliko toga bi se dalo reci. Ipak, bilo mi je relativno dobro, nasao sam stari prekidac u glavi koji ukljucuje mnoge filtere i dobro je... prekidac i dalje fercera :-) Helem, NIKAD nisam vidio vise "rakije kroz grlo" i vise price o Islamu u isto vrijeme.

Da citiram Frenkie feat. Crni Zvuk: "Za Bajram ne idem van, sjedim u kuci sam, jer za bajramski dernek je najlakse dobit' degenek. Krkan se napije, pa ga drugi krkan razbije. K'o veliki muslimani, a u stvari male balije. Kroz grlo tece rakija, u dzepu je cakija, misle da su opasni, u stvari su pjesadija." (LINK) Mozda je bolje da upotrijebim drugu, ovaj put Maajkinu pjesmu "Mater vam jebem" (LINK) :-)

Da ne padnem kao jos jedna "Zrtva turbo folka" (morao bih onda mijenjati ime bloga), idem na ponovno prevaspitavanje prvo 03.11. na Deep Purple u Sarajevu i onda 10.11. na Joe Cockera u Linzu :-)

Izvinjavam se na nestandardnom postu, od sutra ide jedan serijal od 3 posta na istu temu. 3 dana za 3 posta i dovoljno prostora da obaspete paljbu po meni.

P.S. za '81. i nenananu respektivno: ma ne da se moke i nije nista od toga nenanana :-) ipak, Bukurest je prica za sebe, ovaj put neispricana :-) Mozda se nekad vratim na to :-)

Zrtava Turbo Folka bb
http://moke.blogger.ba
23/10/2007 21:18